BizzPro & MinD Works&On IT!
Digitale Innovatie ontketend.

BizzPro kiest voor groei

BizzPro slaat de handen ineen met On IT!

Alors BizzPro slaat de handen ineen met On IT!, een netwerk van technologische partners voor KMO’s. Ook MinD Works sluit zich ook aan bij dit geweldige team. Dit is het begin van een opwindend tijdperk vol digitale innovatie en groei!

Samen met On IT! hebben we de kracht om grotere uitdagingen op het gebied van IT-optimalisatie en digitalisatie aan te gaan. Dit betekent dat we nog beter zijn gepositioneerd om bedrijfsprocessen te transformeren en waarde te leveren aan KMO’s.

Wat betekent dit voor onze klanten?

Nieuwe kansen voor ons allemaal.

BizzPro versterkt zijn positie met een breder dienstenaanbod om KMO’s te ondersteunen bij hun digitale transformatie. On IT! breidt zijn aanwezigheid uit naar Vlaams-Brabant en Brussel en verrijkt zijn begeleiding in digitale transformatie dankzij onze uitgebreide expertise.

Voor onze gewaardeerde klanten betekent dit toegang tot een nog breder scala aan expertise en ondersteuning bij jullie digitale transformatieprojecten. En voor ons getalenteerde team is er ruimte voor groei, terwijl onze gedeelde focus op hoogwaardige dienstverlening onveranderd blijft.

Een nieuw partnership in the picture

We begeleiden je samen doorheen je digitale transformatie!

Het leiderschapsteam blijft gewoon op koers, met Thierry Becu aan het roer van Managed ICT Services, terwijl Gert Uvin, Min Dezillie en Stéphane Colot zich blijven inzetten voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Laurent De Pauw, CEO van On IT!, blijft de klanten van On IT!  begeleiden