.Advisory

Een 360° partner

Jouw bedrijfsresultaat telt. Het digitaliseren van je bedrijfsprocessen is noodzakelijk om je kosten te verlagen en de effectiviteit te verhogen. Wat je nodig hebt? Een 360° partner die je maximaal begeleidt doorheen die digitale transitie. That’s where BizzPro comes in – met advisory of business process improvement services die je echt vooruit helpen.

Digitale transformatie is meer dan een softwaretool. Het is een cultuur, een reis. En bijhorend bedrijfsadvies op maat is je grootste kans op slagen.

Procesaudit

Een zeer goede eerste zet in jouw transformatie

Werk je nog te weinig paperless? Zware administratie? Veel repetitieve taken? We brengen de bottlenecks en behoeften in kaart om er technologie tegenover te zetten. De audit geeft je een allesomvattend overzicht inclusief (budgettaire) risico’s. Met die zekerheid kan je verder.

ICT consultancy

We matchen je vraag aan technologie die het beste past

Optimaliseren, moderniseren, je processen future proof maken, de haalbaarheid van nieuwe ontwikkelingen en systemen analyseren, blueprints maken… ons ICT consultancy team doet het graag en goed. We matchen je vraag aan technologie die het beste past. Een ICT consultant huren voor een project of langere periode? Shoot!

Projectimplementatie

Een toegevoegde waarde creëren voor je organisatie

Op naar een succesvolle projectimplementatie, met ervaren projectmanagers die de projectvoortgang excellent bewaken en toegevoegde waarde creëren voor je organisatie. Binnen tijd en scope implementeren, onze projectmethodiek is exact daarop bedacht.

Change & transitie management

Sturing en begeleiding

Transformatie is meer dan een software-implementatie. Het is een nooit eindigende reis, een attitude. Veranderende processen, rollen en verantwoordelijkheden brengen wat teweeg. Je bedrijf en medewerkers zijn gebaat bij sturing en begeleiding. Lang leve change & transitie management!