.Solutions

De digital way

The digital way – daarvan plukt elke sector de vruchten. Door te automatiseren worden je processen efficiënter en je bedrijfsresultaten beter. Al vele jaren vertrouwen KMO’s op ons omdat we doen wat we beloven. Het resultaat van de juiste oplossing mét een optimale begeleiding. Doe de test.

BizzPro, dat is tonnen ervaring met industrial solutions, software & ERP op maat van specifieke sectoren. Ook voor jou hebben we een oplossing.

Compagnon

Dé software voor operationeel werfbeheer

Planning, digitale werkorders, regiebonnen, Checkin@Work, inventarisbeheer, automatische tijdsregistratie via geofencing en meer. Een Cloud-based tool op maat van de bouw.

Cygnature

Goed voor een vereenvoudiging van je administratie

Documenten elektronisch, digitaal en biometrisch ondertekenen, inclusief ‘live signing’… BizzPro maakt het voor iedereen toegankelijk met Cygnature. Goed voor een vereenvoudiging van je administratie. Gebruiksgemak gecombineerd met optimale beveiliging.

Healthsoft

Elektronische patiëntendossier (EPD)

Dit elektronische patiëntendossier (EPD) maakt het dagelijkse beheer van je medische praktijk makkelijker met op maat gemaakte modules voor je online agenda, facturatie, planning enz. Raadpleging via smartphone of tablet mogelijk.

Gynaesoft

Elektronische patiëntendossier (EPD) voor gynaecologen

Op zoek naar een geïntegreerd systeem op maat van de gynaecoloog? Maak kennis met ons elektronische patiëntendossier (EPD) voor gynaecologen. En dit all-in: het beheer van patiëntengegevens, het snel en handig vastleggen van afspraken, alsook de uitwisseling van bv. echo’s en labo-resultaten.

Radion

Ons veelzijdig radiologie-informatiesysteem (RIS)

Digitaliseer met ons veelzijdig radiologie-informatiesysteem (RIS), speciaal ontwikkeld voor radiologen. Veilig medische beelden online vastleggen, verspreiden en delen met artsen en collega’s verliep nog nooit zo efficiënt!