.Development

Modulair, customized én betaalbaar

Gedigitaliseerde oplossingen en applicaties openen een wereld van mogelijkheden. Maar hoe begin je? Wat zijn eenvoudige dingen om te doen en quick wins met het oog op meer klanten of procesoptimalisatie? Tijd voor BizzPro. Wij zijn kraks in applicatieontwikkeling – modulair, customized én betaalbaar.

Klaar om te moderniseren, digitaliseren en groeien dankzij (mobiele) applicaties? You can count on BizzPro!

Automatisatie

Veilig en effectief automatiseren

Ook jouw bedrijfsprocessen kunnen we veilig en effectief automatiseren. Dat doen we volgens een weloverwogen applicatiestrategie. Kant-en-klare softwarepakketten die goed zijn in hun respectievelijke domeinen vullen we aan met op maat gemaakte add-on modules.

(Mobile) Apps development

De ideale E2E solution provider

Onze mobile engineers bouwen mobiele applicaties voor iOS, Android en Windows 10. We hebben een partnerschap met ‘Mobco’, gespecialiseerd in mobile device management. Door het combineren van de expertise van BizzPro en Mobco zijn we de ideale E2E solution provider voor app development en een veilige implementatie.

Robotic process automation (RPA - Bots)

Softwarebots die repetitieve taken overnemen

Routinetaken op de werkvloer zijn tijdrovend en saai. Dat moet anders en beter kunnen. Wij stellen voor: robotgestuurde procesautomatisering of robotic process automation (RPA). Hiermee automatiseren we eenvoudige bedrijfsprocessen. Het resultaat: softwarebots die repetitieve taken overnemen. Ze loggen in, lezen en capteren data en maken connectie met andere systemen.

Integration – I.o.T.

Werkelijk alles is mogelijk

Met Internet of Things is werkelijk alles mogelijk: nieuwe toepassingen bedenken, bestaande toepassingen optimaliseren, platformen veilig laten communiceren en integreren. Real-time data liggen voor het grijpen. Wie inzet op I.o.T. heeft een streepje voor op de concurrent. En jouw geluk is: BizzPro begeleidt je hierbij. Wij kunnen werkelijks alles voor je ontwikkelen en integreren.