Oplossingen

Modulair, customized én betaalbaar

Gedigitaliseerde oplossingen en applicaties openen een wereld van mogelijkheden. Maar hoe begin je? Wat zijn eenvoudige dingen om te doen en quick wins met het oog op meer klanten of procesoptimalisatie? Tijd voor BizzPro. Wij zijn kraks in applicatieontwikkeling – modulair, customized én betaalbaar.

Healthsoft

Elektronische patiëntendossier (EPD)

Dit elektronische patiëntendossier (EPD) maakt het dagelijkse beheer van je medische praktijk makkelijker met op maat gemaakte modules voor je online agenda, facturatie, planning enz. Raadpleging via smartphone of tablet mogelijk.

Plus desktop device
Plus desktop device

Radion

Een veelzijdig radiologie-informatiesysteem (RIS)

Digitaliseer met ons veelzijdig radiologie-informatiesysteem (RIS), speciaal ontwikkeld voor radiologen. Veilig medische beelden online vastleggen, verspreiden en delen met artsen en collega’s verliep nog nooit zo efficiënt!

Gynaesoft

Elektronische patiëntendossier (EPD) voor gynaecologen

Op zoek naar een geïntegreerd systeem op maat van de gynaecoloog? Maak kennis met ons elektronische patiëntendossier (EPD) voor gynaecologen. En dit all-in: het beheer van patiëntengegevens, het snel en handig vastleggen van afspraken, alsook de uitwisseling van bv. echo’s en labo-resultaten.

 
Plus desktop device
Plus desktop device

Cygnature

Een vereenvoudiging van je administratie

Documenten elektronisch, digitaal en biometrisch ondertekenen, inclusief ‘live signing’… BizzPro maakt het voor iedereen toegankelijk met Cygnature. Goed voor een vereenvoudiging van je administratie. Gebruiksgemak gecombineerd met optimale beveiliging.

AutomationWhiz

AutomationWhiz is een bot-universum met cognitieve mogelijkheden

Jouw automatisering enabler voor een vereenvoudigde digitale transformatie, zakelijke flexibiliteit, hoge doorvoer en hogere ROI. AutomationwhiZ heeft een breed scala aan bots die in staat zijn om kritieke bedrijfsprocessen te automatiseren in verschillende industrieën en domeinen.

Plus desktop device
Plus desktop device

TestingWhiz

Code Less, Test More

TestingWhiz is een codeloze automatiseringstesttool voor het testen van software, web, mobiel, database, cloud, webservices en API.
Het steunt op een sterke architectuur in combinatie met een intuïtieve Automation Engine en een korte leercurve die belooft uw testautomatisering naar een hoger niveau te tillen.

Testo Pro+

De digitale werkkoffer van de vakman

Testo Pro+ (ProHeat/ProCool) is een mobiele applicatie die het volledige certificeringsproces van verwarmingssystemen en koelinstallaties automatiseert (Wettelijke verplichting in België). Via IoT-communicatie pikt het automatisch de gemeten waarden op van de desbetreffende Testo apparatuur en begeleidt de HVAC technieker door een wizard met alle, door de overheid gedefinieerde vragen, waardoor het officiële pdf-certificaat kan worden geproduceerd. De applicatie communiceert met een cloud-backend-systeem waardoor het HVAC bedrijf alle informatie over klanten en verwarmingssystemen kan beheren.

Plus desktop device
Plus desktop device

Sendwich

De universele lunch-app

De onafhankelijke, tijdbesparende oplossing voor de dagelijkse problemen rond de bestelling, de bereiding en de verdeling van de middaglunch op school en op kantoor.

Visual Planning

Een continu overzicht over al je resources

Met Visual Planning verhoog je je teamproductiviteit en structureer je bedrijfsprocessen met real-time inzichten van je bedrijfstakken, projecten en taken in één planningstool.

Plus desktop device