We Are Pro - Over ons

Jouw digitale transitie – made easy

Wij begeleiden je maximaal doorheen die digitale transitie

Mobiel werken verloopt niet efficiënt? Hoge overhead kosten? Geen tijd voor nieuwe technologie en procesoptimalisatie? Het beheer van ICT-infrastructuur is niet je ding? Dan is de kans groot dat je de digitale trein mist. No worries. BizzPro is partner in crime voor je digitale transitie op een menselijke manier. We ontwikkelen je digitale competenties en zo blijf jij je concurrenten een stapje voor.

BizzPro

Wij begeleiden je doorheen die digitale transitie

Ofwel opgeteld +20 jaar expertise in digitaal & ICT. Advisory, development en ICT -services met Headquarters in Machelen. Een industrie- en technologieonafhankelijk groeiend software & consultancy bedrijf. Jong en wijs, business savvy en to the point. Dat typeert ons helemaal. Onze ‘keep it simple’ mentaliteit opende voor ons al deuren bij vele Belgische KMO’s, industrieën en medische centra.

Front Office (Belgium)

Back Office

Technical development

This is us

What's in it for you

No nonsense

Brede denkers

Dynamisch & Flexibel

Laagdrempelig & dichtbij

Professioneel, doch informeel & fun

Speedboot, zo kan je snel vooruit & groeien

Our team in the picture

Een blik achter de (computer)schermen

Ervaring in the picture

Wij begeleiden je maximaal doorheen die digitale transitie​

Ons team weet als geen ander wat je nodig hebt om je digitale transitie te versnellen, je processen te optimaliseren en je ICT-infrastructuur op een kosteneffectieve manier te servicen. We selecteren de beste technologie om aan je eisen te voldoen, en die matchen we aan mensen met ervaring in je sector of industrie. Meet our digital mindset leaders…

Stéphane

Colot

Gert

Uvin

Thierry

Becu