Waarom digitaliseren?

The digital way is de basis voor groei.

De wereld om ons heen digitaliseert aan een razend tempo. Technologische ontwikkelingen zoals Artificial Intelligence, Robotica en Internet of Things volgen elkaar in sneltempo op. Ondernemingen staan voor de uitdaging om continu mee te zijn, terwijl ze ook blijven inzetten op maximale efficiëntie en minimale overheadkosten. Maar hoe pak je dit aan? BizzPro versnelt jouw digitale transitie en gidst je doorheen het proces.

Het IT-applicatielandschap verandert

Laat legacy systemen jouw innovaties niet beperken

Het IT-applicatielandschap is in veel bedrijven vandaag een cruciaal, zeg maar onmisbaar, onderdeel geworden. Tegenwoordig stoppen de meeste bedrijven simpelweg met produceren wanneer de IT-applicaties niet meer werken. Onze ervaringen met klanten leert ons dat, vooral in kleine tot middelgrote bedrijven, kernbedrijfsprocessen nog steeds gebaseerd zijn op oudere legacy-systemen. 

Sommige systemen zijn jaren geleden ontwikkeld en de experts zijn er niet meer om te ondersteunen of aanpassingen aan te brengen om aan nieuwe zakelijke behoeften te voldoen. Denk maar aan de impact op het bedrijf als deze kernsystemen morgen niet meer werken. Voor legacysystemen gaat het nu niet meer om ALS maar WANNEER dat zou gebeuren. Er is alle reden om op zijn minst heel kritisch te kijken naar de eigen legacy-omgeving. Daarnaast zijn sommige processen nog erg handmatig en op papier, wat veel administratieve overhead met zich meebrengt. Wil je innoveren, dan zal het dus nodig om je legacy systemen aan te pakken, en processen te automatiseren!

Start nu om ook morgen mee te zijn met jouw zoektocht naar nieuwe business-ideeën en de ondersteunende technologie.

Enkele belangrijke triggers om te digitaliseren

Digitaliseer alle papieren transacties. Minder papier, minder inkt, minder archief, kortere doorlooptijden,…

Goedkeuringen van documenten worden sneller en efficiënter uitgevoerd vanaf mobiele apparaten, de nodige controles worden ingebouwd in uw proces.

Informatie beschikbaar aan klanten, leveranciers, medewerkers en Management waar en wanneer ze die nodig hebben.

Geoptimaliseerde, snellere bedrijfsprocessen op maat door ontwikkeling van nieuwe mobiele apps, web Apps, … Automatiseer al uw repetitieve en tijdverslindende taken en elimineer handmatige fouten.

Bestaande applicaties en/of ICT infrastructuur om compatibel te zijn met nieuwe standaarden, zowel qua functionaliteit, performantie als (IT & data) veiligheid. Flexibel en snel kunnen inspelen op de eisen van de klant binnen de markt.

Via Internet of Things kan je ook intelligent communiceren met uw machinepark, smart devices,… waardoor complexere productieprocessen kunnen worden geautomatiseerd die een directe positieve impact zullen hebben op jouw business.

 
 

Wat onze klanten zeggen

En hoe zij de stap naar digitalisering zetten