Handige mobiele app om koffie te bestellen

Uitdaging

Een lumineus app-idee? Geen probleem. Als je met BizzPro samenwerkt, komt die app er snel. Ook in dit geval.

Het idee van deze klant: een mobiele applicatie waarmee koffieliefhebbers de dichtstbijzijnde koffiebar kunnen lokaliseren, en daar vervolgens een koffietje kunnen bestellen. Vervolgens krijgt de gebruiker een notificatie wanneer hun order klaar is, zodat ze niet aan te hoeven schuiven in de rij.

Oplossing

We zorgden voor een oplossing waarmee zowel de koffiebestellers als de koffieshopeigenaars zoet waren. Het resultaat was een cross platform mobiele app waarin gebruikers de dichtstbijzijnde shop konden vinden, konden scrollen door de menukaart en meteen ook hun order konden plaatsen. Vervolgens ontvangen ze een pushnotificatie wanneer hun order ready for pick-up is. 

De klanten van onze opdrachtgever – winkeleigenaars – kunnen hun locatie, menu en openingstijden zelf eenvoudig managen via de MVC.NET die we hosten op Azure. De backend van de app hosten we overigens ook op Microsoft Azure. Win-win!

Op deze applicatie is het mogelijk verschillende Multi-tenants te beheren, en verschillende klanten kunnen dezelfde infrastructuur tegelijk gebruiken. De app wordt ondersteund door Anroid en iOS. Ook zijn zowel de app als de webapp meertalig, zodat klanten met verschillende nationaliteiten worden geholpen.

 

Demonstratie

Voor de uitwerking, voorzagen we gedetailleerde interactieve mock-ups zodat de klant kon bevestigen dat de app kon doen wat zij voor ogen hadden. Het gebruik van Azure gaf veel tijdswinst, en zorgde dat we de app snel aan de man brachten.

Zo lieten we wederom zien wat onze elegante UX en onze expertise op vlak van mobile en Cloud kunnen betekenen.

More Use Cases

BizzPro: de ‘Compagnon’ in digitale projecten bij De Meuter

De firma afbraakwerken en grondwerken, De Meuter nv, is één van de grootste spelers in zijn domein in België . Al meer dan 50 jaar zijn ze actief in o.a. sloopwerken, grondwerken, sanering en recyclage. BizzPro is al jaren de vaste IT-partner van De Meuter op gebied van soft- en hardware oplossingen. Zo ook voor het project Compangnon.

Bekijk Project »

Mobco & BizzPro: Innoveren, en dat blijven doen. Zo blijven we aan zet.

Een bedrijf dat andere ondernemingen helpt innoveren. Mobco denkt mee met bedrijven, en selecteert welke technologie klanten efficiënter maakt. Met hun aanbod van hardware, beveiliging daarvan en verdere ondersteuning zijn ze de one-stop-shop voor alles wat nodig is om de transformatie naar een moderne werkplek te realiseren bij hun klanten. Het resultaat: een Workplace Self Service Portal.

Bekijk Project »

IOT mobiele app geïntegreerd met liften

Liftbeheer is een vak apart. Ook daar is de toekomst: slimme digitalisatie. BizzPro hielp bij de ontwikkeling van een innovatie app voor liftbeheer, die via bluetooth en USB verbonden is met het microcontroller board van de supervisor. Van handige automatisatie gesproken.

Bekijk Project »

Handige mobiele app om koffie te bestellen

Een lumineus app-idee? Geen probleem. Als je met BizzPro samenwerkt, komt die app er snel. Het idee van deze klant: een mobiele applicatie waarmee koffieliefhebbers de dichtstbijzijnde koffiebar kunnen lokaliseren, en daar vervolgens een koffietje kunnen bestellen. Het resultaat was een cross platform mobiele app.

Bekijk Project »

Remote
Assistance